Trail & Running club Utrechtse Heuvelrug
 

Het was geweldig, Deelnemers, vrijwilligers en sponsoren bedankt!

Tot volgend jaar of tot een volgend TRCU evenement.


De voorlopige uitslag (versie 2) is hier te vinden, voorlopig omdat deze nog gefilterd moet worden voor uitvallers.Who's afraid of the dark?  Zonheuvel NightTrail !De online inschrijving is gesloten, na-inschrijven op zaterdag is nog beperkt mogelijk totdat de limiet van het aantal deelnemers is bereikt. Voor de 10 kilometer nog enkele plekken, voor de 5 kilometer voorlopig nog voldoende startgelegenheid.


Voor het trail café kan je nog aanmelden via de mail.


Zaterdag 16 februari, Landgoed Zonheuvel Doorn - 5 en 10 km NightTrail

Op zaterdag 16 februari is de eerste Landgoed Zonheuvel NightTrail. De eerste NightTrail op de Utrechtse Heuvelrug. Het parcours op Landgoed Zonheuvel is uitdagend met oneffen paden, mooie single tracks en natuurlijk de ‘Sunhill’ climb. De route wordt aangegeven met reflecterende routemarkering.

Om de beleving van het lopen in het donker nog intenser te maken hebben we een limiet voor het maximale aantal deelnemers per afstand bepaald. 

Start en finish is voor het historische Maarten Maartenshuis op Landgoed Zonheuvel. Voorafgaand aan de trail is er de mogelijkheid om voor € 12,50 deel te nemen aan een pasta party. Tussen pasta party en start ben je van harte welkom in ons trail café met presentaties door Fysiotherapeut en begeleider van top-lopers Jorin kamps en schrijver en Ultra-trail loper Tim van der Veer. Na afloop van de trail staat er een drankje en wat lekkers klaar.

Inschrijven kan via deze link op Inschrijven.nl 

Adres: Amersfoortseweg 98, Doorn.  Google Maps locatie:

Parcours: Na een aanloopronde loopt de volle ronde geheel over het terrein van landgoed Zonheuvel. Op Strava is dit de ronde. In deze ronde zit ook het segment 'Sunhil climb' voor de deelnemers die na de NightTrail via Strava hun gegevens delen is er voor de snelste deelnemer op dit segment een mooie prijs.

Programma zaterdag 16 februari:

16:00 Gezamenlijke parcoursverkenning 'by daylight',  je kan ook op eigen gelegenheid het parcours verkennen vanaf 16:00.

17:00 - 19:00 pasta party 'Trail Hap' in restaurant Zonheuvel. Opgeven bij inschrijving of na-inschrijven per mail: info@trcu.nl

18:00 - 19:30 trail café met presentaties van Jorin kamps en Tim van de Veer.

20:00 Start 5 km NightTrail

21:00 Start 10 km NightTrail5 km NightTrail

  • Startijd is 20:00 uur
  • Er is een limiet van 150 deelnemers
  • Minimum leeftijd 13 jaar 
  • Kosten € 12,50*
  • Hoofdlamp verplicht


* Inclusief een drankje en wat lekkers in het restaurant, aangeboden door Hotel Landgoed Zonheuvel.

10 km NightTrail (2 ronden)

  • Starttijd 21:00 uur
  • Er is een limiet van 100 deelnemers
  • Minimum leeftijd 16 jaar
  • Kosten € 15,00*
  • Hoofdlamp verplicht


Je NightTrail avontuur verlengen met een nachtje of weekend op de Utrechtse Heuvelrug? Landgoed Zonheuvel beschikt over een hotel en restaurant, een overnachting of arrangement boeken kan via deze pagina.


Het goede doel van onze NightTrail is Skate4Air. Olympisch schaatskampioen en Skate4Air ambassadeur Jochem Uytdehaage legt in dit filmpje uit waarom we dit goede doel allemaal zouden moeten steunen.
Download hier de algemene voorwaarde voor deelname aan de Zonheuvel NightTrail.