Trail & Running club Utrechtse Heuvelrug
 


Ardennen Trailweekend 20 tot 23 september 

In het weekend van 20 t/m 23 september organiseren wij voor de 2e keer een trailweekend naar de Belgische Ardennen. We gaan flink klimmen, dalen en wellicht moeten we door de Ourthe waden om weer bij ons verblijf terug te komen. We organiseren meerdere sportieve activiteiten en begeleiden op zaterdag en zondag een trailtocht in de prachtige omgeving. Op basis van de wensen en de conditie van de deelnemers variëren de tochten van 10 tot ruim 20 kilometer.

De locatie: Nisramont ligt midden in een geweldig natuurgebied midden in de Ardennen, nabij de Ourthevallei, in de buurt van La Roche-en-Ardenne en Houffalize. Dit gebied is bij menig trailrunner bekend vanwege de prachtige trailroutes.

Het verblijf: Het verblijf dat we geboekt hebben is een eenvoudig groepsverblijf en biedt ruimte aan 30 personen, je slaapt met meerder personen op een slaapzaal of kamer.

Programma: Het basis programma is op zaterdag en zondag, de mogelijkheid bestaat om het verblijf met 1 of 2 nachten te verlengen met een overnachting van vrijdag op zaterdag en/of van zondag op maandag. 

Basis programma: Na aankomst op de locatie op zaterdag 21 september (vanaf 11 uur) gaat ons programma na de lunch van start met een eerste trailrun. Voordat het avondprogramma begint, koken en eten we samen een lekkere maaltijd. Op zondag begint de dag al voor het ontbijt met een 'goodmorning-sunday' wake-up call. Na het ontbijt gaan we van start met de tweede trailrun, in het dal van de Ourthe. 's Middags lunchen we samen en rond 16:00 uur eindigt het 'basis programma'.

Voor degenen die op vrijdag aankomen organiseren we een avondprogramma in de directe omgeving van het verblijf inclusief een lichte avond maaltijd.

Ook bestaat de mogelijkheid om na de laatste trail op zondag nog even rustig bij te komen voordat weer richting huis wordt vertrokken. Op maandagochtend eindigen we dan met een rustig ochtendprogramma en een brunch als afsluiting.

Wij zorgen voor lunch en diner op zaterdag (samen koken) en ontbijt en lunch op zondag, verder genoeg tussendoortjes en fruit. Tijdens het diner is er wijn en bier, tussendoor altijd thee, koffie en frisdrank/sap.

Vervoer: Eigen vervoer / carpoolen. Via de groeps-app kunnen oproepen voor een carpool plek geplaatst worden. Je kan dit in het inschrijfformulier alvast aangeven.

Prijs: Basis programma € 175,- per persoon, verlenging vrijdag en/of zondag € 40,- per nacht. Compleet begeleid programma inclusief verblijf, eten en drinken. Exclusief vervoer en exclusief reisverzekering

Deelnemers aan onze Start2Trail en Train4Event clinics ontvangen 10% korting op het Ardennen Trailweekend.

We bevelen voor het Ardennen Trailweekend trailschoenen aan, tijdens onze SummerTrails of Train4Event kunnen we je hier eventueel over adviseren.


Inschrijven vanaf 26 juni.